FURFANGOS CSUDAVILÁG — INTERAKTÍV UTAZÓ KIÁLLÍTÁS ÉS JÁTSZÓHÁZ VÖRÖSVÁRI NAPOK — AUGUSZTUS 18.

0
140

Vidám szórakozás az egész család részére 70 játékkal. Hogy milyen játékokat rejt ez a csudavilág?

FIZIKAI ESZKÖZÖK

E részlegünkben találhatók azon fizikát népszerűsítő, látványos kísérleti eszközök , melyeknek megtekintése, és kipróbálása, a tisztelt publikum szűnni nem akaró, őszinte csodálatát váltja ki. Megnézhető e helyen: a 3 méteres óriásbuborék készítő alkalmatosság,torony magasságba lőhető rakéta kilövő állomás, napfényt összegyűjtő óriásnagyító, mellyel lyukat égethetünk bármely falevélre,valamint a híres neves camera obscura ,vagyis egy óriás fényképező gép,amibe akár be is bújhatunk. És még sok más érdekesség.

FEJLESZTŐ ESZKÖZÖK

Ezekkel a különleges eszközökkel játszva, megáll az idő, és észre sem vesszük a homokóra apró szemcséinek megállíthatatlan lepergését.
Különböző képességeink fejlesztésének óriási mértékben van szolgálatára.

ZSONGLŐRKÖDŐ

Itt kedvét lelheti mindenki, aki hajlamos cirkuszi akrobaták utánzására. Kipróbálható itt mindenfajta ördögi ügyességet kívánó eszköz. Ha ide látogatsz megcsodálhatod és kipróbálhatod tányér pörgetést, buzogány dobálást, ördögbotos és diabolós trükköket, és ha van kedved még az egykerekű biciklire is felpattanhatsz.

ÖRDÖGLAKATOK

Ebben a részlegünkben elhelyezett furfangos eszközeink arról híresek hogy, nyitjukra találni nem egyszerű feladat. A kellő türelemmel megáldott atyafiakat azonban szívderítő öröm árasztja el, abban a nagybecsű pillanatban,amikor a jutalom gyanánt egy-egy karika vagy golyó eltávolítását siker koronázza.

ÓRIÁS JÁTÉK RÉSZLEG

Közismert játékok kültéri méretben kivitelezve.Látványos óriás formában.

NÉPI JÁTÉKOK

Letűnt századok nagyszerű játékai várják a nagyközönséget e helyen.Ezek az eszközök természetes anyagokból, természetes egyszerűséggel készültek,és ugyan olyan örömet okoz a velük váló játék, mint hajdanán élt eleinknek.

TÁRSASJÁTÉK RÉSZLEG

Kicsik és nagyok egyaránt vidám perceket tölthetnek hagyományos és új társasjátékaink között.

OVIS SAROK

Itt egy nagy méretű sátor takarásában,fejlesztő játékok sora várja azon korosztály tagjait, akik még szülői segítség nélkül nehezen boldogulnak tarka világunk útvesztőjében.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ