Hangfürdő- Mészáros Tibor hangpásztorral

0
66

A nagy sikerre való tekintettel folytatódik a Hangfürdő!
Legközelebb március 22-én 20:00 órakor lehetünk részesei a meditatív koncertnek. Ez alkalommal az I. emeleten az Új teremben leszünk.

Jegyek kizárólag elővételben kaphatóak a Ház portáján 1000 Ft-os áron március 6-tól.

A meditatív koncert főszereplője a napjainkban egyre népszerűbb Hangdrum, de hallható lesz nyelvdob, hangtál, szélhárfa, gong és sok más érdekesség is.

Programunk különleges élményt nyújt, melyben a hangok együtt rezgése, nyugodt, tiszta teret hoz létre. A harmonikus rezgések áthangolják a sejteket. A testben levő víz – ami a szervezet 75-80%-át képezi – felveszi a rezgések által keltett harmonikus formát, ezzel oldva az érzelmi, energetikai és fizikai blokkokat. Mindezek hatására kiegyensúlyozottabbá válunk, elmélyülünk önmagunkban és harmóniába kerülünk a minket körülvevő világgal. A hangfürdő alatt életünk történéseit új megvilágításba helyezhetjük és kérdéseinkre is megoldást találhatunk.

A program időtartama kb.65 perc.
Javasolt a kényelmes, laza, természetes alapanyagú öltözet (pl. pamut melegítő).

A hangfürdő után pihenj, hogy a gyógyító energiák minél mélyebben kifejtsék hatásukat! Igyál a szokásosnál több vizet ezen a napon, hogy segítsd a méregtelenítési folyamatokat és a gyógyulást, amit a rezgések elindítottak benned!

Szeretettel várunk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ