Hangfürdő

0
56

Legközelebb május 24-én 20:00 órakor lehetünk részesei a meditatív koncertnek. A Hangfürdő az I. emeleten az Új teremben kerül megrendezésre.

Jegyek kizárólag elővételben kaphatóak a Ház portáján 1000 Ft-os áron.

A meditatív koncert főszereplője a napjainkban egyre népszerűbb Hangdrum, de hallható lesz nyelvdob, hangtál, szélhárfa, gong és sok más érdekesség is.

Programunk különleges élményt nyújt, melyben a hangok együtt rezgése, nyugodt, tiszta teret hoz létre. A harmonikus rezgések áthangolják a sejteket. A testben levő víz – ami a szervezet 75-80%-át képezi – felveszi a rezgések által keltett harmonikus formát, ezzel oldva az érzelmi, energetikai és fizikai blokkokat. Mindezek hatására kiegyensúlyozottabbá válunk, elmélyülünk önmagunkban és harmóniába kerülünk a minket körülvevő világgal. A hangfürdő alatt életünk történéseit új megvilágításba helyezhetjük és kérdéseinkre is megoldást találhatunk.

A program időtartama kb.65 perc.
Javasolt a kényelmes, laza, természetes alapanyagú öltözet (pl. pamut melegítő), valamint polifoam és kispárna.

A hangfürdő után pihenj, hogy a gyógyító energiák minél mélyebben kifejtsék hatásukat! Igyál a szokásosnál több vizet ezen a napon, hogy segítsd a méregtelenítési folyamatokat és a gyógyulást, amit a rezgések elindítottak benned!

Szeretettel várunk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ